Baggrund
Baggrund

Baggrund

AXcademy er en international dansk virksomhed. De er den eneste udbyder som primært fokuserer på undervisning og uddannelse af effektiv brug af Microsoft Dynamics AX.

Efterspørgslen er stor i blandt konsulentvirksomheder og slutbrugere som er AXcademys målgruppe. Især fordi at AXcademy’s kursister er i blandt branchens bedste.
Samtidig med at AXcademy havde succes blev det endnu tydeligere at der var et uforløst potentiale. Det er højtspecialiseret område og derfor svært at tiltrække medarbejdere. I og med at ydelsen var klasseværelsesundervisning så var AXcademy udfoldelsesmuligheder begrænset af fysiske og geografiske barriere.

Opgaven
Opgaven

Opgaven

DNA Design blev hyret ind som digital samarbejdspartner for at optimere forretningspotentiale. I samarbejde fik vi defineret følgende opgaver:


• At styrke AXcademy brand via en stærkere digital tilstedeværelse
• At tiltrække nye medarbejdere via Employer Branding
• At frigøre geografiske barriere via ELEARNING

Alt sammen skulle til sidste resultere at flaskehals problemerne blev løst og der blev skabt grobund for mervækst, hvori den sekundære opgave lå i at øge konverteringen på websitet.

Vores tilgang
Vores tilgang

Vores tilgang

Vi udviklede i fælleskab med AXcademy en digital strategi hvor vi fik defineret og styrket AXcademy’s brand, visuelle fremtoning, key selling points og en køreplan for Elearning samt employer branding.

En køreplan som bl.a. involverede et nyt website hvor vi via SEO, targeted marketing og social media skulle sikre at kunder og potentielle medarbejdere blev sendt de rigtige steder.

Løsningen
Løsningen

Løsningen

AXcademy’s nye website har både fået et visuelt make-over, men også et nyt informationshieraki og en budskabsstrategi som er integreret med deres dna og USP’er. Da rekrutteringen af nye AX eksperter er et knudepunkt for at løfte strategien, udviklede vi en employer branding video som bl.a. spiller en fremtræden rolle på websitet.

Besøg axcademy.com her
Se case video Play video

Join AXcademy

Kan vi hjælpe dig?

Vi elsker spændende udfordringer. De tvinger os til at tænke nyt. Det er dem, der holder os vågne om natten og presser os til at udvikle løsninger ud over det sædvanlige. Har du en udfordring, du gerne vil dele med os, så kontakt os – VI ER KLAR.