Store ambitioner for de små

Forrige case Næste case
Baggrund
Baggrund

Baggrund

Organic Footsteps er en nystartet webshop, der forhandler økologisk tøj til babyer og små børn. Ambitionerne er store. Alle varer skal være GOTS certificeret og have gennemgået den strengeste kontrol for økologisk tekstil. Selv produktionscyklussen har været under lup.
Samtidig har Organic Footsteps et ønske om at forbedre børns vilkår i Danmark, og donerer årligt 1 % af omsætningen til Børns Vilkår, Mødrehjælpen og Red Barnet ”Projekt fattigdom i Danmark”.

Opgaven
Opgaven

Opgaven

Organic Footsteps ønskede at få en brugervenlig webshop som de selv kunne administrere. Der skulle være indbygget mulighed for på sigt at tilføje en række ekstra funktioner. Samtidig var det vigtigt, at designet skulle afspejle virksomhedens økologiske mindset. Derfor skulle det have et rent, æstetisk og enkelt udtryk.

Løsningen
Løsningen

Løsningen

Vi valgte Shopify som platform. Shopify er et fantastisk webshop-CMS til mindre og mellemstore shops. Vi fandt en passende Shopify template, som vi tilpassede for at fremhæve Organic Footsteps identitet og for at skabe den idéelle brugerrejse for brugeren.

Med et nemt user interface kan Organic Footsteps nemt håndtere produkter, tilbud, ordrer, betalinger, pakkeafsendelser, nyhedsbreve og med mere.

Besøg webshoppen her