5 gode grunde til at vælge Shopify

5 gode grunde til at vælge Shopify

Abdel Seoud 14. november 2018

Går du rundt med en iværksætter i maven? Har du gået med tanker om at drive en webshop? Her er 5 gode grunde til hvorfor du skal vælge shopify som din webshop løsning.

#1 Shopify design

Når du skal vælge et design til din webshop, kan du springe webdesign fasen over. Der findes nemlig tusindvis af færdigudviklede webdesigns, det ene er mere brugervenligt end det andet. Mange af dem er gratis og ellers er de ret billige. Prisen starter ved omkring 10 USD. Kig eksempelvis her og se om ikke der noget der falder i din smag.
Shopify Design

#2 Shopify App store

Ligesom iPhone har en App store til din telefon, har Shopify ligeledes også en. Der findes et hav af Apps, der er med til at udvide din webshop med smarte funktioner. Har du for eksempel brug for at tilknytte din webshop til et eksternt mailhåndteringssystem, såsom eksempel MailChimp, så findes utallige Apps, der gør netop det. Prøv at kigge her og se hvor mange fede apps der findes.
Shopify App store

#3 Webhosting og sikkerhed

Når du køber en shopify løsning, er hosting allerede inkluderet. Med i købet får du en webserver som altid er online med ubegrænset forbrug og trafik. Der er altså ingen grund til at ligge søvnløs over problemer med server og hosting. Du skal bare koncentrere dig om at skaffe kunder. I disse tider er der flere og flere hacker angreb, virus, spam etc. Med en shopify webshop får du ro i sindet velvidende at din webshop altid vil være godt beskyttet. Shopify sørger nemlig selv for at holde din kode up-to-date, lappe sikkerhedshuller, opgradere løsningen osv.
Shopify webhosting og sikkerhed

#4 Marketing

Når du er klar med opsætningen af din webshop, så handler det om at skaffe kunder. En shop er ikke noget værd, hvis der alligevel ikke er kunder i biksen. Derfor er marketing en af de vigtigste tiltag bag en shop. Også her er shopify en fordelagtig løsning, da den gør marketing til en leg. Her er al de essentielle værktøjer gjort klar til brug. Det vigtigste element indenfor marketing er SEO. Shopify sørger for en SEO venlig webshop, ved at genere en ren og Google venlig kode. Derudover er det gjort nemt og tilgængeligt at skrive title tag og meta beskrivelse. Ved du en smule om SEO, så ved du hvor vigtig canonical links er. Dem sørger shopify også for.
Shopify SEO

#5 Kunde service

Når man står i en situation, hvor man ikke kan komme videre, så er hjælpen aldrig langt væk. Shopify er kendt for deres i top kundeservice, der er tilgængelig 24 timer i døgnet. Kundeservicen er tilgængelig via email, chat og telefon, uden at det koster ekstra. Derudover er der et stort community bag, der gør det nemt at finde løsninger på evt. problemer og ønsker.
Shopify kundeservice

Hvordan kommer du i gang?

Shopify er udviklet med brugeren i mente. Dette betyder at alt er gjort brugervenligt. Fra designprocessen til marketing og håndtering af salg. Shopify bliver brugt af helt små enkeltmandsvirksomheder til store brands som Tesla motors, Nescafé og Red Bull. Det er der en god grund til.

Er du en lille start enkeltmandsvirksomhed, uden finansieringsmidler, som gerne vil eksperimentere med online salg, så er Shopify et godt valg. Start med at vælge et template fra deres hovedsite shopify.com. De er nemlig oftest ‘shopify templates for dummies’.
De fleste ville kunne klare sig ved hjælp af youtube tutorials og supporten. Shopify giver dig nemlig redskaberne til at bygge en lille bod og et storcenter. Er du nybegynder, så start med det helt simple og invester tid i at lære hvordan systemet fungerer.

Har du et gennemtestet brand/produkt, som skal ud over stepperne, så giver det i de fleste tilfælde bedst mening, at du fokuserer på dine spidskompetencer og lader et digitalt bureau stå for eksekveringen.

Har du spørgsmål, som ikke blev besvaret i denne artikel? Eller har du brug for hjælp med at starte en webshop? Så kontakt os gerne her.