10 Instagram profiler, som vil gøre din dag lidt bedre

10 Instagram profiler, som vil gøre din dag lidt bedre

Linda Y. Hansen 27. juli 2015

Når man arbejder med de sociale medier til dagligt, så opdager man til tider profiler, som efterlader et særligt indtryk eller giver dig følelsen af, at det smukke bliver set og noteret af nogen derude. Det er ret fedt. For hvorfor ikke dele det smukke med os andre, så vi også kan få glæde af det.

Det er lige præcis det som Instagram kan gøre. Dele de visuelle glæder.

Og hvis du er én af dem, som stadig ikke helt har forstået konceptet af Instagram som medie, så vil jeg anbefale, at du følge med her:

1) Jermzlee

Jermzlee, Instagram, DNA Design

Den første instagrammer som skal fremhæves er fotografen Jeremy Veach, som går under navnet @Jermzlee. Hvis du kan lide smukke billeder og er en hundeven, så er dette profilen for dig.

Jermslee har 304k følgere og når man besøger profilen, så forstår man hvorfor. Hans lille hund er i centrum på alle billeder, og man får et indblik i livet, primært set fra hundens synspunkt. Det er en meget smuk og rørende iscenesættelse af ”mandens bedste ven”, som tager publikum med på deres rejse. 

2) TheTravelingMrFox

fox, Instagram, DNA Design

Hvis vi forbliver ved det at rejse og hvis du er typen, som godt kan lide at opleve nye ting. Så bør du besøge @TheTravelingMrFox. Jessica Johnson står bag profilen, hvor hun tager sin bamse med på deres rejser. Bamsen har hun fået af sin gode ven Gary som er syg af kræft. Og profilen er hendes forsøg på at samle penge ind til ham, så han selv kan komme på en fantastisk rejse mens helbredet stadig tillader det.

3) Tal_Paleg

Screen Shot 2015-07-13 at 14.39.35

Denne profil er nok mest til den kvindelige instagrammer som forstår, hvor svært det kan være at lægge make up, men selvom du er en mand, så tror jeg godt du kan blive temmelig imponeret alligevel.

Makeupartisten, som går under navner @Tal_Paleg tager øjenskyggen til et helt andet niveau. Hun har 149k følgere, som ivrigt følger med i hendes farverige posts. Der er ingen grænser for, hvad hun kan med en makeup pensel, og profilen vil helt sikkert inspirere tilskueren til at se på hverdagen fra en ny mere fantasifuld vinkel.

4) Linda Lomelino

Screen Shot 2015-07-13 at 15.27.23

Hvem kan ikke lide kager? Det er der hvert fald 524k følgere, som kan og især når de bliver lavet af en svensk skønhed. @Linda_Lomelino har kastet sin kærlighed på kager og søde sager af enhver slags. Hun er blogger på callmecupcake.se og på Instagram tager hun publikum med i et fantastisk billedunivers, hvor kagen iscenesættes med blomster, skov-idyl, svensk brise og jeg skal komme efter dig. Hendes profil er helt sikkert et besøg værd – og især hvis du har en sød tand.

5) Fun with fruit

Screen Shot 2015-07-13 at 15.47.13

Elisa Roche er en banan kunstner, som står bag profilen @funwithfruit. Profilen taler temmelig meget for sig selv… ”I eat a lot of bananas But not before I fool around with them”, skriver hun på profilsiden. Hvis du kan lide bananer og hvis du kan lide kunst, så er denne profil noget for dig. 34,2k fans følger lige nu med i Elisa Roches banan påfund. Og de er bestemt ikke kedelige.

6) Ida Frosk

Ida frosk

En anden ”mad kunstner” er @Idafrosk fra Norge. Hvis du har børn og har problemer med at få dem til at spise det mad som du giver dem, så er der hjælp at hente her. Ida Frosk har 283k følgere og giver inspiration til hverdagen med hendes dekorative madtallerkener.

7) ColeRise

Screen Shot 2015-07-17 at 14.14.33

@ColeRise er en rejsefotograf men kalder sig selv for ”escape artist”, og når man besøger profilen forstår man hvorfor. Hvis din dag er grå og kedelig og hvis sommeren føles kold og stormfuld, så kan disse billeder hjælpe dig. Profilen er livet – set fra den smukkeste side. 

8) Stolbyshkin

påhovedet

Fotografen Anton Chaurushin, som går under navnet @Stolbyshkin vender tingene på hovedet. Bogstaveligt talt. En alternativ måde at tage feriebilleder på, som giver et nyt perspektiv.

9) McDonalds

Screen Shot 2015-07-17 at 14.42.00

Vi kommer ikke udenom det. McDonalds Instagram profil er genial. Du kan mene, hvad du vil om kvaliteten af deres mad, men Instagram profilen er efter min mening helt sikkert et besøg værd. Hvis man vil lade sig inspirere af en virksomhed, som virkelig forstår at promovere deres produkt, så kan du følge trop med de andre 736k fans, som følger med i pomfrittens færden.

10) Redbull

Screen Shot 2015-07-17 at 14.58.34

Redbull beskriver deres profil ganske kort: ”#givesyouwings” og med det hashtag åbner de ballet for et hav af smukke billeder, hvor folk lever livet lidt farligt. På den der ”rush”-agtige måde, hvor man får lyst til at være med. Om ikke andet, så er det et andet godt eksempel på at skabe et magisk univers for produktet, hvor tilskueren føler noget. Helt inde i maven.

Hvilke profiler får din dag til at blive bedre? 

Læs mere om de udvalgte profiler her:

Jermzlee: http://www.normtography.com/

The Travelling Mr Fox: http://www.buzzfeed.com/ailbhemalone/the-story-of-a-travelling-toy-fox-is-the-sweetest-thing-on-i#.rh0yoy5GOD

Tal_Paleg: http://fashion.telegraph.co.uk/article/TMG10497258/Tal-Palegs-incredible-eyelid-art.html

Linda Lomelino: http://www.lindalomelino.se/

Fun with fruits: http://www.mirror.co.uk/news/weird-news/elisa-roche-jamie-oliver-chef-5060836

Ida Frosk: http://idafrosk.blogspot.dk/

ColeRise: http://www.cultofmac.com/280994/cole-rise/

Stolbyshkin: http://blog.instagram.com/post/107027272437/150103-stolbyshkin

McDonalds: https://instagram.com/mcdonalds/

Redbull: https://instagram.com/redbull/