Brand awareness

Forudsætning for et salg er, at kundernes har set og kan huske dit brand.

Det er derfor vigtigt at opbygge og vedligeholde kendskabet til dit brand på den lange bane i et naturligt samspil med kortsigtede taktiske initiativer.

Vi har en 360 graders tilgang til online marketing. Vi sikrer at indsatsen går hånd i hånd med jeres forretningsmodel, digitale strategi og brand identitet.

Herefter konverterer vi leads til kunder via vores lead genereringsmodel så opmærksomheden.

SEO & SEM

Vi har optimeret til Google i over 10 år. Vi kender det til fingerspidserne og kan hjælpe med at drive relevant trafik til dit website. Uanset om det er organisk eller købt.

Social Media

Vi skaber og vedligeholder din sociale identitet. Når din sociale mediestrategi er på plads, kan vi enten supportere dit eksisterende SoMe team eller tage det fulde ansvar. Læs mere her.

Email Marketing

Email marketing øger kendskabet til dit brand og skaber leads. Vi rådgiver dig fra strategi, sign up proces og udsendelse til databearbejdning.

Kan vi hjælpe dig?

Vi elsker spændende udfordringer. De tvinger os til at tænke nyt. Det er dem, der holder os vågne om natten og presser os til at udvikle løsninger ud over det sædvanlige. Har du en udfordring, du gerne vil dele med os, så kontakt os – VI ER KLAR.