Brand identitet

I dag foregår branding primært i det digitale rum, og det er her, der er mulighed er for at skabe en stærk og unik relation til kunderne.

Hos DNA Design udvikler vi design og kommunikation, der tager udgangspunkt i virksomhedens dna. Ved hjælp af relevante indsigter og digital know-how opbygger vi brand affinitet og skaber løsninger, der gør en forskel. Også på bundlinjen.

Analyse

At bygge et stærkt brand starter med at forstå, hvem du er, og hvad du står for. Vi hjælper dig med at komme helt ind til kernen og skabe et solidt fundament for din forretning.

Brand løfte

Hvis dit brand ikke lever op til det, du lover, udspiller du din egen rolle. Vi hjælper med at fokusere på din målgruppes vigtigste prioriteter og udvikle eller styrke dit brands løfte.

Brand arketyper

Vi bruger arketyper til at bringe dit brands personlighed til live. Det hjælper med at forstå, hvordan folk skal opfatte dit brand.

Tone of voice

Vi udvikler det sprog, som iscenesætter og udtrykker dit brand effektivt og troværdigt.

Visuel identitet

Vi udvikler brand guidelines og look-and-feel på alle elementer for at sikre et konsistent look hele vejen rundt.

Kan vi hjælpe dig?

Vi elsker spændende udfordringer. De tvinger os til at tænke nyt. Det er dem, der holder os vågne om natten og presser os til at udvikle løsninger ud over det sædvanlige. Har du en udfordring, du gerne vil dele med os, så kontakt os – VI ER KLAR.