Inspector gadgets IT værktøj

For store virksomheder i dag er det ikke et spørgsmål om, hvorvidt der kommer IT sikkerhedsbrister i deres infrastruktur. Det er udelukkende et spørgsmål om, hvor hurtigt de får genetableret sikkerheden og derved minimeret skaden. Chronos er et software til at genetablere infrastrukturen og forebygge risikoen.

Sikkerhed i højsædet

Chronos giver alle redskaber til at genetablere infrastrukturen. Softwaren adviserer om, hvordan sikkerheden blev brudt, hvornår den blev brudt, hvilke data der er blevet påvirket samt kritiske informationer om dem, der står bag.

Som ny spiller på markedet havde Chronos brug for at få udviklet en brand- og kommunikationsstrategi. DNA Design stod bag udviklingen af Chronos brand identitet hele vejen rundt. Fra logo, typografi og farvepalette til website, brochure, Power Points og visitkort.

CSIS

State-of-the-art technology

MJK

MJK på global mission

Kan vi hjælpe dig?

Vi elsker spændende udfordringer. De tvinger os til at tænke nyt. Det er dem, der holder os vågne om natten og presser os til at udvikle løsninger ud over det sædvanlige. Har du en udfordring, du gerne vil dele med os, så kontakt os – VI ER KLAR.