Baggrund
Baggrund

Baggrund

CSIS er Nordens førende IT sikkerhedsvirksomhed, og de har nogle af verdens største virksomheder på kundelisten. CSIS har mere end 80 ansatte og 20 nationaliteter. Derudover har de en række datterselskaber.

Opgaven
Opgaven

Opgaven

CSIS havde brug for en digital partner, der først og fremmest kunne sikre en stabil og lettilgængelig website platform. Men det var også vigtigt for CSIS at få en partner, der kunne styrke CSIS brand-position som en global IT-sikkerhedsvirksomhed. Opgaven var at skabe det førende corporate website i branchen.

Vores tilgang
Vores tilgang

Vores tilgang

Vi opridsede de kommunikative, visuelle og tekniske kriterier, som et godt website skulle have. Herefter gennemgik vi de globale konkurrenters websites og opridsede et competitor chart som benchmark for CSIS nye website.

Løsningen
Løsningen

Løsningen

Vi designede et website som iscenesætter CSIS personlighed. Det er moderne, fremadsynet, professionelt og let i sit udtryk.  

Navigationen, user interfacet og teksterne på websitet gør det overskueligt for brugerne at fordøje informationer, klikke sig frem til de rette sider samt foretage de ønskede handlinger. Hvad enten man ønsker en demo, en opringning af en sælger eller man som kunde skal igennem til en emergency hotline.

Besøg csis.dk

Kan vi hjælpe dig?

Vi elsker spændende udfordringer. De tvinger os til at tænke nyt. Det er dem, der holder os vågne om natten og presser os til at udvikle løsninger ud over det sædvanlige. Har du en udfordring, du gerne vil dele med os, så kontakt os – VI ER KLAR.