Optimering simplificeret

D4 Enterprise Solutions er specialister inden for organisatorisk procesoptimering og tilbyder en hel palet af it-løsninger. Over 2.8 million brugere over hele verden bruger D4infonet. Deres ambition er at være kundernes foretrukne samarbejdspartner inden for digitale vidensdelings- og ledelsessystemer.

Derfor var det vigtigt at D4’s eget website, som er deres potentielle kunders første touch-point, afspejlede det simplistiske og intuitive univers som deres systemer bestod af. Dna Design blev valgt til at løse opgaven

Simplificeret website

Efter en række workshops fik vi afklaret et endelig strukturdiagram for sitet, samt en stil og tone for design og tekster. Sitets informationsarkitektur og interphase er nu overskueligt og intuitivt.

Herudover udviklede vi et informationsflow til produktformidlingen således at de, trods deres utrolig mange muligheder enkeltvis og samspil med hinanden, blev konkretiseret og håndgribeliggjort.

Se websitet her

MJK

MJK på global mission

CSIS

State-of-the-art technology

Kan vi hjælpe dig?

Vi elsker spændende udfordringer. De tvinger os til at tænke nyt. Det er dem, der holder os vågne om natten og presser os til at udvikle løsninger ud over det sædvanlige. Har du en udfordring, du gerne vil dele med os, så kontakt os – VI ER KLAR.