Nyt website skaffer kunder til klinikken

Godt Smil er Danmarks største og førende tandlægekæde. Websitet er vigtig for at tiltrække kunder til de 23 klinikker i kæden, så det er altafgørende at performance, SEO og konverteringen er i top. Til Godt Smil har vi designet og udviklet et moderne website med et let og imødekommende udtryk, som passer til Godt Smil's identitet. I naturlig forlængelse af arbejdet med websitet har vi udviklet en række markedsføringsmaterialer – både for kæden og for de individuelle klinikker.

Bedre overblik. Bedre konvertering.

Vi har udviklet et intuitivt interface og en gennemtænkt informationsarkitektur som er skræddersyet til kunderejsen. Det er i dag nemt at få overblik og finde frem til det indhold, der er relevant for brugeren.

Alle sign ups er integreret med Godt Smil’s administrationssystem, så de automatisk indgår i klinikkernes daglige rutiner. Det har gjort administrationen en del nemmere og sparer Godt Smil for masser af tid i hverdagen.

49%

Sitet har opnået 49% mere trafik

37%

Konverteringsgraden er steget emd 37%

45%

Antallet af unikke brugere er steget med 45%

Se case video Play video

Klinik promo videoer

Tandprotesehuset

Et website med god stemning

Hamsa Yoga

En digital opstramning

Kan vi hjælpe dig?

Vi elsker spændende udfordringer. De tvinger os til at tænke nyt. Det er dem, der holder os vågne om natten og presser os til at udvikle løsninger ud over det sædvanlige. Har du en udfordring, du gerne vil dele med os, så kontakt os – VI ER KLAR.