Baggrund
Baggrund

Baggrund

Godt Smil er Danmarks største og førende tandlægekæde. Websitet er vigtig for at tiltrække kunder til de 16 klinikker i kæden, så det er altafgørende at performance er i top.

Iværksætter Anders Bjerregaard står bag tandlægekæden Godt Smil, hvis første klinik så dagens lys i 2008 og tæller nu flere end 70 tandlægestole runt i landets største byer.

Anders har tidligere stået bag den succesfulde digitale startup lånevirksomhed – patientlån.dk . Dengang var det DNA Design, der stod bag den digitale platform, så både han og bestyrelsen ønskede, at DNA Design skulle stå i spidsen for optimering og den digitale drift af godtsmil.dk. Ikke mindst fordi den digitale performance er altafgørende for forretningens succes.

Opgaven
Opgaven

Opgaven

Det nye website skulle:

Øge brugeroplevelsen ved at skabe et friskt, moderne og let udtryk.

Synliggøre Godt Smil’s identitet.

Skabe tillid.

Øge konverteringen på sitet.

Øge SEO værdien og trafikken til websitet.

Øge antallet af sidevisninger per bruger.

Løsningen
Løsningen

Løsningen

Vi designede et stilrent og moderne website med et let og imødekommende udtryk som iscenesætter Godt Smil's identitet. Med et intuitivt interface og en gennemtænkt informationsarkitektur, er det nemt at få overblik og finde frem til det indhold, der er relevant for brugeren.

Alle signups er integreret med Godt Smil’s podio administrationssystem så de automatisk indgår i klinikkernes daglige rutiner. Det har gjort administrationen en del nemmere og sparer Godt Smil for masser af tid i hverdagen.

Besøg Godtsmil.dk
49

Det nye website har opnået 49% mere trafik

37

Konverteringsgraden er steget med 37%

45

Antallet af unikke brugere er steget med 45%

DNA Design Testimonial
“Vi havde store krav og forventninger til vores website. DNA Design har i den grad løftet opgaven og givet os et website, som er gået over vores forventning hvad angår design, brugeroplevelse og konvertering. Et stort smil herfra!”

Anders BjergegaardCEO