Hamsa Yoga trængte til en digital opstramning

Forrige case Næste case
Baggrund
Baggrund

Baggrund

Hamsa Yoga Studio er Danmarks førende yogastudie med tre studier i København og Århus og over 17.000 medlemmer. Hamsa Yoga har rødder i den tantriske tradition og er kendt for sine indbydende, velfungerende og imødekommende yogastudier.  

Hamsa Yoga Studio har eksisteret siden 2004 og fik i 2016 tildelt Børsens Gazelle pris. Men der var én ting, der ikke høstede priser. Det var den digitale platform.

Hamsa Yoga havde siden sine tidlige år kørt med den samme tekniske løsning. Og det kunne mærkes. Både på den visuelle og tekniske front var platformen forældet og trængte til en ordentlig opstramning

Opgaven
Opgaven

Opgaven

Hamsa Yoga’s digitale platform består af et website, en webshop, et administrations- og økonomisystem, nyhedsbrev- og SMS system, et booking- og check-in system til holdtræning. Alle ting talte sammen ved hjælp af en skræddersyet løsning.

Vores opgave var at modernisere den digitale platform og gøre det mere effektivt og intuitivt at bruge.

Vores tilgang
Vores tilgang

Vores tilgang

For at få en indsigt i hvordan de digitale processer fungerede startede vi med at afholde en række workshops. Her viste det sig hurtigt, at den digitale platform var omdrejningspunkt for hele forretningsmodellen. Det ville derfor være forretningskritisk, hvis systemet brød ned.

Vi valgte at bruge Drupal som ny platform, da netop den platform er en brugerportal, som er god til at håndtere større mængder dynamisk indhold.

Vi skrev dokumentation for, hvordan systemet fungerede. Både en teknisk dokumentation som vejledende guideline for platformen, men også en rent praktisk dokumentation i form af user stories.

Visuelle tonalitet

Visuelle tonalitet

Filosofien i Hamsa Yoga Studio er, at gammelt møder nyt ligesom myter og videnskab går hånd i hånd. Den visuelle tonalitet skulle være unik og udspringe af den ånd. Den såkaldte ”bourgeoise and the rebel

Shortkeys

Shortkeys

Shortkeys ville vi bruge som en aktiv og visuel navigation, der skulle understøtte brugernes rejse på hamsayoga.dk.

Billeder

Billeder og farver skulle bruges til at skabe harmoni og mystik, imens brugerfladen skulle holdes helt simpelt og enkelt.

Løsningen
Løsningen

Løsningen

Vi skabte en ny digital platform i et indbydende, harmonisk og tantrisk univers. Et univers, der er i øjenhøjde og afspejler den oplevelse, eleverne oplever i Hamsa Yoga Studio.

Websitet er omdrejningspunktet for løsningen, og er responsivt og intuitivt, så brugerne nemt får overblik og kan booke sig til de hold, behandlinger, events og studier, de ønsker.

Samtidig er check-in proceduren til holdene i studierne simplificeret til glæde for både elever og studiernes receptionister.

Besøg hamsayoga.dk