Homes & Housing

Forrige case
Baggrund
Baggrund

Baggrund

Homes and Housing er et lille ejendomsselskab, som hjælper med at formidle kontakten mellem mennesker, der vil udleje og leje boliger.

Homes and Housing mission er at skabe et bedre og mere trygt miljø for både lejere og udlejere. Derfor ligger det Camilla, som ejer Homes and Housing, meget på sinde at give sig god tid til den enkelte. Hvad enten man låner sit hjem til andre, eller man skal finde den perfekte drømmebolig.

Opgaven
Opgaven

Opgaven

Websitet skulle være den primære kommunikationskanal imellem virksomheden og de potentielle lejere og udlejere.

Det var derfor vigtigt, at websitet skulle fremhæve tillid og transparens. Websitet skulle gennemsyres af Camilla’s personlighed, nærvær og tilgang.

Det var også et krav, at websitet var søgevenligt på Google og let at drifte for webadministratoren.

Løsningen
Løsningen

Løsningen

Vi designede et minimalistisk webdesign, som var brugervenligt og responsivt. De visuelle virkemidler og billeder understøtter Camillas person og inviterer brugeren indenfor.

Det visuelle er i fokus, så kunderne med det samme får et godt overblik over Homes and Housing’s filosofi og brand, samt et godt visuelt overblik over boligerne.

Derudover er CMS’et brugervenligt og nemt at arbejde i, så Camilla selv kan kategorisere boligerne, tilpasse SEO indsatsen og naturligvis redigere i billeder og tekst.

Besøg Homesandhousing.dk

Resultater

Homes and Housing er indbegrebet af en succesfuld start-up virksomhed. Forretningssuccesen er baseret på en god digital strategi, hvor websitet er omdrejningspunktet for alt kommunikation.

Homes and Housing er på side 1 og 2 på en lang række værdifulde søgesætninger.

Camilla og hendes team driver og optimerer selv websitet via CMS’et med DNA Design som konsulenter.

Stort set alle kunderne kommer i dag via websitet. Kunderne tilkendegiver at de oplever en 1:1 oplevelse når de møder Camilla, som da de første gang landede på hendes website.

DNA Design Testimonial
"Mit website er alfa og omega for min forretning, for det er på nettet at mine kunder finder mig. DNA Design har designet og udviklet mit website og derved hjulpet mig med at formidle mine ydelser og boliger på en lækker og brugervenlig måde."

Camilla BarfoedEjer