Baggrund
Baggrund

Baggrund

Landsforeningen mod spiseforstyrrelser og selvskade (LMS) arbejder for de mennesker, der er berørt af en spiseforstyrrelse eller selvskade. Landsforeningen gennemfører årligt mere end 4.500 samtaler og aktiviteter.

Foreningen består af en bestyrelse, et sekretariat og over 300 frivillige medarbejdere, som hjælper med at udføre det vigtige arbejde i LMS.

Opgaven
Opgaven

Opgaven

Landsforeningen er afhængig af tilskud fra det offentlige, fra virksomheder og fra private.  Uden tilskud ingen forening. Og da tilskud primært foregår på websitet, var det vigtigt, at det fik større fokus og samtidig blev gjort nemt og overskueligt.

LMS ønskede derfor en separat og responsiv landingside, der kunne øge antallet af tilskud til LMS.

LMS havde i forvejen et forholdsvist nyt website, så det var helt naturligt at tage udgangspunkt i det. For at øge fokus på tilskudsdelen, designede vi en onepage landingsside, der både kan stå alene men også være en del af hovedsiden.

Løsningen
Løsningen

Løsningen

På landingsiden har vi skåret alt unødvendigt fra for at undgå, at de besøgende klikker væk fra siden. Selv menuen er erstattet af et enkelt link til hovedsiden.

Vi har brugt de visuelle elementer, som eksempelvis farver og fonte for at få genkendelighed. til websitet.

Rent indholdsmæssigt har vi skåret indholdet ned til fem væsentlige punkter:
1. Hvor stort er problemet.
2. Hvordan kan du gøre en forskel.
3. Cases, der beviser at LMS gør en vigtig forskel.
4. Fokus på ambassadørerne, der bakker op om LMS.
5. Gør det nemt at give tilskud med nemme og overskuelige formularer.

Vi lagde vægt på at gøre budskabet om at støtte LMS attraktiv, ved at synliggøre succeshistorier og fremhæve foreningens vigtige ambassadører. Derudover skulle de forskellige støtte-formularer  være nemme og overskuelige at udfylde, uanset hvilken platform der bruges.

Besøg LMS' landingsite