First step: At redefinere brandet 

MJK Automation blev grundlagt i 1977 og er en af Skandinaviens førende leverandører af udstyr til vandværker, renseanlæg og industrien. I 2012 blev virksomheden opkøbt af et af verdens førende virksomheder indenfor vandteknologi – amerikanske Xylem Inc og operer i dag i over 50 lande.

Efter opkøbet havde MJK behov for at redefinere brandet, styrke positionen og udvikle en digital platform, som kunne hjælpe dem med at opnå deres kommercielle mål.

Processen

Efter en række interviews og workshops fik vi en dybdegående forståelse for MJK’s identitet, marked og muligheder for at optimere den digitale tilstedeværelse.

Vi udviklede den visuelle stil, tone of voice og ikke mindst et corporate website med et leadgenerende software, som har hjulpet salgsafdelingen med at optimere salgsprocessen.

Hamsa Yoga

En digital opstramning

The Yacht Club

Sitet blev søsat med succes

Kan vi hjælpe dig?

Vi elsker spændende udfordringer. De tvinger os til at tænke nyt. Det er dem, der holder os vågne om natten og presser os til at udvikle løsninger ud over det sædvanlige. Har du en udfordring, du gerne vil dele med os, så kontakt os – VI ER KLAR.