Synergi i markedsføringen

Tandprotesehuset er med deres payoff ’høj kvalitet til lave priser’ protese-markedets svar på en af vores andre kunder – Godt Smil. Det er ikke tilfældigt. Ejerkredsen bag Godt Smil er nemlig en del af setuppet, som tilbyder alle former for tandproteser til konkurrencedygtige priser.

Flere steder deler de endda lokale, så kunderne kan få udført tandbehandling og tandproteser samme sted. De deler også digitalt bureau. DNA Design står nemlig bag websitet tandprotesehuset.dk samt en række af deres markedsføringsmaterialer.

Et website med god stemning

Vi har udviklet et stilrent interface og et arkitektonisk udtryk, som afspejler det gode håndværk, som tandprotesehuset leverer. Navigationen er intuitiv med gode call to actions, som leder brugeren til endemålet – et signup. Billederne giver de besøgende lov til at komme ind bag Tandprotesehuset og opleve den gode stemning og professionelle tilgang.

Besøg websitet

Error loading MacroEngine script (file: Previous_next_cases.cshtml)

Kan vi hjælpe dig?

Vi elsker spændende udfordringer. De tvinger os til at tænke nyt. Det er dem, der holder os vågne om natten og presser os til at udvikle løsninger ud over det sædvanlige. Har du en udfordring, du gerne vil dele med os, så kontakt os – VI ER KLAR.