The Yacht Club skulle søsættes

Forrige case Næste case
Baggrund
Baggrund

Baggrund

The Yacht Club er et helt nyt deleøkonomisk forretningskoncept, som giver flere mennesker mulighed for at realisere drømmen om at eje en Yacht. Som medlem af The Yacht Club ejer man hele to både, sammen med 8, 14 eller 19 andre. Mod en månedlig betaling vil professionelle håndtere alt det praktiske og administrative, og når bådene ikke bliver brugt af foreningens medlemmer, lejes de ud til charter.

Opgaven
Opgaven

Opgaven

Opgaven gik ud på at sælge drømmen ved at iscenesætte de muligheder, der ligger i et problemfrit ejerskab af både, hvor luksus, service og unikke oplevelser er i højsædet. Samtidig skulle vi rationelt forklare det nye koncept og dets fordele til målgruppen på en simpel og letfordøjelig måde.

Vores tilgang
Vores tilgang

Vores tilgang

Konceptet skulle stå knivskarpt, så for at skabe den mest idéelle kommunikationsplatform, gennemførte vi en række workshops. Vi afholdte en Value Proposition design workshop for at adressere målgruppens behov og afsøge den potentielle værdi, som The Yacht Club ville skabe. Vi afholdte også en Business Model Canvas workshop, der skulle hjælpe med at skærpe forretningsstrategien.

Motion Graphics

Motion Graphics

For at gøre de mange informationer og fordele omkring det nye koncept letforståelige, udviklede vi en Motion Graphics. Se den her.

Film & billeder

Film & billeder

Vi udviklede en køreklar manual til fotograferne, så billeder, formater og videoskud ville ramme plet på websitet og andre platforme.

Løsningen
Løsningen

Løsningen

For et projekt som dette, er det altafgørende at udstråle stor professionalisme og høj troværdighed. Vi skabte et website, hvor billeder og video talte sit helt eget sprog. Vi bistod med tekstforfatningen for at sikre, at dette helt nye koncept blev forklaret på en letforståelig og professionel måde.

Selve informationsarkitekturen skulle sikre at brugeren kan komme hele vejen rundt i sit eget tempo – uden at blive overloadet med informationer. Sidens kategorier appellerer nemlig både til dem som ikke kender konceptet, dem som er betaget af drømmen, dem som har brug for mere detaljeret juridisk information og medlemmer med eget login.

Besøg the-yachtclub.com