Nyt deleøkonomisk forretningskoncept

The Yacht Club er et helt nyt deleøkonomisk koncept, som giver flere mennesker mulighed for at realisere drømmen om at eje en Yacht. Som medlem af The Yacht Club ejer man hele to både sammen med 8, 14 eller 19 andre.

Mod en månedlig betaling vil professionelle håndtere alt det praktiske og administrative, og når bådene ikke bliver brugt af foreningens medlemmer, lejes de ud til charter på en separat charter website som også er udviklet af DNA Design.

Kurs mod 360° kommunikation

Vi skabte et website for The Yacht Club, hvor billeder og video talte sit helt eget sprog. Vi bistod med tekstforfatningen for at sikre, at dette helt nye koncept blev forklaret på en letforståelig og professionel måde. Herudover udviklede vi, ud fra samme koncept, et selvstændigt charter website, så foreningerne hos The Yacht Club kan charter deres Yachts ud, når de er ledige.

Se websitet her

Iscenesæt drømmen

Vi stod bag art direction af en promo-video som iscenesætter drømmen og oplevelserne ved at eje en Yacht, men også en Motion Graphic som forklarer hele konceptet helt enkelt. 

Se case video Play video

Gør din drøm til virkelighed

Signup af leads

Vores platform understøtter The Yacht Clubs signup proces i forbindelse med deltagelse til messer hvor potentielle medlemmer af The Yacht Club bliver registreret og inviteret til info-aftener.

MJK

MJK på global mission

CSIS

State-of-the-art technology

Kan vi hjælpe dig?

Vi elsker spændende udfordringer. De tvinger os til at tænke nyt. Det er dem, der holder os vågne om natten og presser os til at udvikle løsninger ud over det sædvanlige. Har du en udfordring, du gerne vil dele med os, så kontakt os – VI ER KLAR.