Ecommerce

En fornyet købsoplevelse

Meget er sket siden stenaldermanden brugte en masse tid på at fange fisk til frokost. I dag handler vi online og ecommerce er blevet et centralt element for mange virksomheder. For at opnå succes skal brugeren være i centrum. Derfor fokuserer vi på at øge konverteringen ved at skræddersy indholdet til kunderejsen. Og skabe en behagelig og inspirerende købeoplevelse.

Bag overfladen understøtter vores solide og brugervenlige Ecommerce platforme dig i at administrere produkter, priser, kunder og lager. 

Vi bruger vores medie-knowhow til  at skabe efterspørgslen på dine produkter, så du får mest muligt ud af din forretning. Det gør vi ved at skabe den rette trafik, på de rette tidspunkter, via de rette kanaler.

Det er lidt ligesom at fange en fisk. Bare langt mere sofistikeret.

Kan vi hjælpe dig?

Vi elsker spændende udfordringer. De tvinger os til at tænke nyt. Det er dem, der holder os vågne om natten og presser os til at udvikle løsninger ud over det sædvanlige. Har du en udfordring, du gerne vil dele med os, så kontakt os – VI ER KLAR.

Vil du vide mere?

Error loading MacroEngine script (file: Cases_and_posts.cshtml)
DNA Design Testimonial
42Gallery
"DNA Design fik forenet praktik, forretningog kunst da de udviklede min webshop. Den tilgang hang perfekt sammen med 42gallery's ånd og vision."

Christopher FranckStifter, 42 Gallery