vi skaberbrand affinitet

De grundlæggende ting består, som tiden går.

Den digitale evolution har fundamentalt ændret den måde, vi interagerer med alt omkring os. Nogen gange føles det, som om alle spillereglerne for interaktion er vendt på hovedet.

Men branding handler stadig om identitet og storytelling.

Vi er et digitalt bureau, der bruger indsigter til at skabe digitale rum, som vi fylder med gode historier høstet fra vores kunders dna. Det resulterer i, at vores kunder opnår brand præference og konkurrencefordele.

Vi kalder det brand affinitet.

Tjener du penge, tjener vi penge

Vi tror, tiden er løbet fra den traditionelle måde at aflønne bureauer på. Vi er et digitalt bureau som hellere tager os betalt for de resultater vi skaber, fremfor de timer vi bruger.

nyt website

Nyt website?Så er her lidt at tænke over

Hvilke overvejelser skal du gøre dig, inden du går i gang med at sætte et nyt website i søen? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tilsendt eBogen i dag. Her får du en masse gode tips til, hvad du skal tænke på før, under og efter.

Vi er et mindreteam, og det er stort

Vi er et digitalt bureau med et fast sammentømret og kompetent team af art directors, udviklere og digitale kommunikationseksperter. Alle højt kvalificerede folk, født med digitalt blod i årerne. Størrelsen gør, at vi ikke bruger tid på tung administration og lange kommandoveje. Alle har fingeren på pulsen og byder ind i processen. Det giver os en dynamik, vi nødig vil være foruden.

Mød vores team
DNA Design Testimonial

Vores kunder siger...

DAF
"DNA Design leverede alt fra analyse, IA, design og en helt ny brugerflade i Umbraco. Det er vi og ikke mindst vores brugere blevet rigtigt glade for."

Jeppe WeinrichInformations- & pressechef, Dansk Atletikforbund

Digitalt bureau
"Efter mange års vækst søgte vi et digitalt bureau som kunne definere vores digitale brand og kommunikation. DNA Design var et helt perfekt valg."

Peter KlarisAdministrerende direktør, Comway

Godt smil website
"DNA Design har givet os et website, som er gået langt over vores forventning hvad angår design, brugeroplevelse og konvertering. Et stort smil herfra!"

Anders BjergegaardCEO & Stifter, Godt Smil

Vi elsker spændende udfordringer
– De tvinger os til at tænke nyt