Få mere ud af dine leads

Vi hjælper dig med at få potentielle kunder til at tage skridtet videre og blive kunder. Vi opsamler alle de digitale spor brugerne efterlader sig og via vores leadværktøj serverer vi dem på et sølvfad. Det giver jeres salgsafdelingen endnu flere salgskanaler.

Leads kan være eksisterende kunder, som overvejer at købe mere, leads som I allerede er i dialog med og ikke mindst leads, I aldrig vidste i havde.

Lead generering

Vi tilbyder software, der kan identificere de anonyme besøgende på dit website. Det skaber helt nye muligheder for at generere leads i realtid.

Lead håndtering

Vi hjælper med at segmentere dine besøgende så det passer ind i din salgsproces. Hvad enten det er efter branche, geografi, besøgsfrekvens eller andet.

Content marketing

Med udgangspunkt i nøgledata omkring kunderejsen på dit website, hjælper vi med at målrette dit content. Altså relevant indhold på rette sted og rette tid.

Kan vi hjælpe dig?

Vi elsker spændende udfordringer. De tvinger os til at tænke nyt. Det er dem, der holder os vågne om natten og presser os til at udvikle løsninger ud over det sædvanlige. Har du en udfordring, du gerne vil dele med os, så kontakt os – VI ER KLAR.