Digital strategi

Vi har arbejdet med digitale løsninger i mange år. Det har givet os en enorm viden, som vi gerne deler ud af. Vores digitale eksperter fungerer derfor som konsulenter for virksomheder, som ønsker at optimere deres strategiske digitale forretningsmuligheder.

Website

Man har kun én chance for at gøre det første indtryk. I dag får de fleste af dine kunder deres første indtryk af din virksomhed, når de besøger dit website. Når det er sagt, så skaber vi ikke websites til virksomheder. Vi skaber fantastiske digitale oplevelser til brugerne.

eCommerce

Det skal være nemt, inspirerende og fornøjeligt at browse og handle på din webshop. Brugere i dag er utålmodige og har en milliard gode grunde til at klikke væk, hvis du ikke forfører dem. Uanset hvad du sælger, så vil vi hjælpe dig med at sælge mere af det online.

Social Media

Enhver virksomhed med respekt for sig selv tager sin social media tilstedeværelse alvorligt. Hos DNA Design kan du få en komplet skræddersyet pakke, som passer til din virksomhed. Vi udvikler content og social media strategier og hjælper dig med at eksekvere strategien på de rette kanaler.