vi skaberbrand affinitet

Branding skabes i allerhøjeste grad via de digitale rum som brugerne agerer i.

Hvis du ønsker at dine brugere skal have en større tilknytning til dit brand, så er vi et digitalt bureau som udelukkende fokuserer på at skabe affinitet i mellem vores kunders målgrupper og deres brands.

Det gør vi ved at koge de rette indsigter sammen til en helhed og bruge vores digitale knowhow til at implementere de ønskede resultater.

Tjener du penge, tjener vi penge

Vi tror, tiden er løbet fra den traditionelle måde at aflønne bureauer på. Derfor indgår vi gerne en performanceaftale. Vi tager gerne risikoen, for vi tror på vores kunder. De er kvalitetsbevidste og resultatorienterede - ligesom os. Det er oftest lig med gode resultater.

DNA Design Testimonial

Vores kunder siger...

DAF
"DNA Design leverede alt fra analyse, IA, design og helt nye brugerflader i Umbraco. Det er vi og ikke mindst vores brugere blevet rigtigt glade for."

Jeppe WeinrichInformations- & pressechef, Dansk Atletikforbund

Comway
"Efter mange års vækst søgte vi et digitalt bureau som kunne definere vores digitale brand og kommunikation. DNA Design var et helt perfekt valg."

Peter KlarisAdministrerende direktør, Comway

Homes and Housing
"Mit website er Alpha omega for min forretning. I DNA Design har jeg fundet et digitalt bureau som forstår at omsætte strategi til værdi."

Camilla BarfoedEjer, Homes & Housing

Republica
Via vores samarbejdsaftale med DNA Design har vi formået at blive et af detailhandlens mest foretrukne reklamebureauer, nu også på digitale område."

Lars HenrikDigital direktør, Republica

42Gallery
"DNA Design fik forenet praktik, forretningog kunst da de udviklede min webshop. Den tilgang hang perfekt sammen med 42gallery's ånd og vision."

Christopher FranckStifter, 42 Gallery

Hagelund & Jensen A/S
"Vores virksomheds ånd og kompetencer fremstår knivskarpt på vores website, hvilket har resulteret i flere og mere relevante henvendelser."

Peter HagelundDirektør, Hagelund & Jensen A/S

Kan vi hjælpe dig?

Vi elsker spændende udfordringer. De tvinger os til at tænke nyt. Det er dem, der holder os vågne om natten og presser os til at udvikle løsninger ud over det sædvanlige. Har du en udfordring, du gerne vil dele med os, så kontakt os – VI ER KLAR.