Website

Vi er alle forbrugere. Så vi ved alle, hvordan det føles at blive bombarderet med informationer, som vi ikke skal bruge til noget. Dag ud og dag ind.

For at engagere dine kunder, skal du have en dybdegående indsigt i, hvem de er, hvordan de bruger deres tid online, hvad de kan lide, og hvad de vil opnå.

Vi definerer din målgruppe via arketyper. Det skærper og målretter kommunikationen på dit website. Herefter bruger vi den nyeste teknologi til at udvikle effektive, interagerende og brugervenlige user interfaces.

Giv dine kunder en digital oplevelse, de ikke glemmer. Eller forsvind i mængden. Det er op til dig.

Informationsarkitektur

Vi hjælper med at strukturere indholdet på websitet og gør det nemt for de besøgende at finde det, de leder efter.

UI & UX design

Ved at kombinere stringente principper med kreativ brug af brugerfladen, skaber vi gode brugeroplevelser på websitet, der er i tråd med dit brand.

Umbraco CMS

Til at administrere content anbefaler vi normalt Umbraco, som er et open source CMS-system med mange muligheder. Det er samtidig fleksibelt og nemt at bruge.

Content der gør en forskel

Vi skaber indholdet der gør forskellen for dit brand. Lige fra skarp tekst til at fængslende billeder, videoer og motion grafik.

Kan vi hjælpe dig?

Vi elsker spændende udfordringer. De tvinger os til at tænke nyt. Det er dem, der holder os vågne om natten og presser os til at udvikle løsninger ud over det sædvanlige. Har du en udfordring, du gerne vil dele med os, så kontakt os – VI ER KLAR.